Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Відбулися збори громадської організації «Союз інвалідів Баранівського району»

У залі засідань міської ради 22 серпня відбулися збори громадської організації «Союз інвалідів Баранівського району».
Розпочалося зібрання із вшанування хвилиною мовчання пам’яті про Валентину Степанівну Круть, колишнього керівника організації, яка відійшла у вічність.

Громадська організація «Союз інвалідів Баранівського району» є неприбутковою організацією, яка на добровільних засадах об’єднує інвалідів на основі спільних інтересів, діє на принципах законності, рівності, безкорисливості та існує за рахунок благодійних внесків. За 7 місяців 2016 року 13 благодійних фондів України надали гуманітарну допомогу для організації, а у нашому районі допомоги потребують 3260 людей з обмеженими фізичними можливостями.

Присутні на зборах заслухали та обговорили звіт голови громадської організації «Союз інвалідів» Людмили Григорівни Орностай, вирішили організаційні питання.

У своєму виступі Баранівський міський голова розповів про плани щодо святкування Дня міста, про створення Баранівської об’єднаної громади, про співпрацю з містами-партнерами, з благодійними організаціями. Анатолій Душко побажав успіхів у роботі, зазначив, що дуже важливою у місті є діяльність громадських організацій, які працюють прозоро. Люди хворіють, звертаються за допомогою і міська рада у рамках своїх можливостей буде допомагати вирішувати проблеми, які виникають.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1352



Друк E-mail