Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Обговорили проект реконструкції скверу

На одній із сесій Баранівської міської ради депутатами було прийнято рішення надати дозвіл на виготовлення проектної документації реконструкції скверу по вулиці Соборній.

У суботу, 20 серпня, у Баранівку приїхала група проектантів з пропозиціями по даному проекту. У робочій зустрічі з гостями взяли участь: міський голова Анатолій Душко, депутат міської ради Володимир Лис, художник Володимир Кравчук та підприємець Віктор Сидорівський.

Володимир Лис вніс пропозицію щодо розширення території, яку займає дитячий майданчик. Для того, щоб встановити додаткові спортивно-ігрові комплекси, депутат запропонував перенести пам’ятник ближче до краю тротуару.

У результаті колективного обговорення виникла також ідея облаштувати майданчик з тренажерами (праворуч, якщо стояти обличчям до пам’ятника) для того, щоб дорослі могли займатися фітнесом, спостерігаючи за дозвіллям своїх дітей.

Друк E-mail