Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

На стіні колишнього посту ДАІ з’явився мурал

Ми вже повідомляли, що Баранівська міська рада прийняла рішення здійснити елементарні роботи та привести в нормальний естетичний стан колишній пост ДАІ, який знаходиться на перехресті автошляхів Новоград-Волинський – Староконстянтинів та Висока Піч – Дубрівка. Ремонтні роботи проводяться працівниками відділу ЖКГ та благоустрою міської ради.

Члени творчої спілки «Розмай» Володимир Кравчук та Валентин Ретьман виявили ініціативу і на зовнішній стіні будівлі створили релігійний образ з написом: «Люби ближнього свого, як самого себе».

Серед населення міста виник спір щодо доцільності даного зображення на колишньому стаціонарному посту Державтоінспекції. Зважаючи на те, що дана будівля не в комунальній власності міста, вважаємо, що рішення про те як прикрасити стіни посту ДАІ мають прийняти громадські організації, представники політичних сил та жителі міста. Але, як завжди, винен той, хто, принаймні, намагається змінити місто на краще!

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1350

Друк E-mail