Олександр Безродний розповів про контрактну службу в Збройних Силах України

Опубліковано у Архів новин

20 липня на нараду до Баранівської міської ради прибув військовий комісар Олександр Безродний. У своєму виступі він повідомив, що питання контрактної армії є одним із головних в Україні.

Олександр Леонідович проінформував про планові показники щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом на 2016 рік та наголосив на необхідності активізації інформаційно-роз'яснювальної роботи про переваги служби за контрактом.

Військовий комісар зазначив: «Постійно спілкуємося з людьми, які служать за контрактом. Платять їм добре, існує багато пільг. Усім військовим з Баранівського району допомагаємо зі своєї сторони. Служба за контрактом – це можливість проявити патріотизм, знайти своє місце у житті, гідно вийти із складних життєвих обставин.»

Із вимогами до прийняття на військову службу за контрактом, пільгами, гарантіями та грошовим забезпеченням для військовослужбовців рядового, сержантського складу за контрактом можна детальніше ознайомитись, перейшовши за посиланням: http://www.mil.gov.ua/contract

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1314

 

Друк