Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Проблемні питання міської лазні, міського готелю та сміттєзвалища обговорили на нараді

29 червня 2016 р. відбулася нарада за участю керівництва та спеціалістів Баранівської міської ради, директора КП «Баранівка міськводоканал» Юрія Деревянка, депутата міської ради Євгенії Танської, орендарів міського готелю.

Директор КП «Баранівка міськводоканал» розповів присутнім про те, що у міському готелі 4 кімнати обладнано під готельні, а решта – в оренді, за рахунок якої і виживає готель. Юрій Сергійович зауважив, що приміщення потребує ремонтних робіт.

Анатолій Душко запропонував орендарям розповісти про умови, в яких вони працюють та озвучити думки про те, що потрібно змінити. Присутні на нараді орендарі запевнили, що умови в приміщенні гарні, але було б добре провести Інтернет та облаштувати на першому поверсі туалет. Дані пропозиції буде вивчено і в майбутньому втілено у життя.

Міська лазня, як розповів Юрій Дерев’янко, потребує ремонтних робіт. 16 червня комісією було складено дефектний акт. У зв’язку із недостатнім фінансуванням, на нараді вирішили, що в першу чергу потрібно визначати проблеми, які потребують негайного вирішення і здійснювати ремонтні роботи.

Обговорили на нараді також і проблемні питання, які існують на сміттєзвалищі. Особлива увага зверталася на запобігання пожежам.

Користуючись нагодою, орендарі готелю звернулися до міського голови Анатолія Душка з низкою запитань, що стосуються благоустрою міста і отримали вичерпні відповіді на них.


Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1274

Друк E-mail