Анатолій Душко побував на зустрічі з керівництвом партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

Опубліковано у Архів новин

На запрошення президії партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Баранівський міський голова Анатолій Душко побував в Києві на зустрічі з керівництвом партії. Мета цього зібрання – налагодити співпрацю представників УКРОПу для більш ефективного вирішення місцевих проблем.

Присутні висловили свою позицію щодо ситуації в Україні, стану справ у регіонах, обговорили проблеми, які виникли в органах місцевого самоврядування та в економіці держави. Усіх цікавило питання розбудови партії та посилення її позицій в частині захисту народу України.

Зокрема, Анатолій Душко назвав критичною ситуацією, кризою системи управління в державі протистояння місцевих влад. Було вказано на перешкоджання РДА у створенні Баранівської об’єднаної громади. Баранівський міський голова висловив сподівання, що партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» має вирости в надзвичайно потужну силу, метою якої є побудова нової сучасної проукраїнської держави, у якій головними радниками та експертами будуть українці.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1218

Друк