Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Міська рада підписала угоду про партнерство та співпрацю з Баранівським ліцеєм

19 травня до Баранівського ліцею на збори трудового колективу прибув міський голова Анатолій Душко. На зібранні районну владу представляли: заступник голови РДА Оксана Бабінець та заступник голови райради Тетяна Кравчук.

Присутні заслухали звіт директора ліцею Петра Горшкова про роботу. У своєму виступі він розповів про досягнення у роботі навчального закладу та озвучив ряд існуючих проблемних питань.

Олена Савич, Олександр Пухальський, Віктор Павловський, Микола Поліщук, Валентина Паламарчук, Людмила Шляхова, Олена Телеус, Анатолій Яворський, Зоя Шевчук та Надія Каленюк взяли участь у обговоренні звіту директора.

Перед присутніми виступили Оксана Бабінець та Тетяна Кравчук.

Баранівський міський голова привітав усіх із Днем української вишиванки, пообіцяв сприяти у вирішенні проблемних питань та побажав успіхів у роботі великого колективу. Анатолій Душко сказав, що буде розвиватися бізнес і потрібні будуть кваліфіковані спеціалісти, а тому ліцей має працювати й надалі на належному рівні.

Нагальною проблемою сьогодення у навчальному закладі є водопостачання. Однією із перешкод у її вирішенні є відомча приналежність ліцею, але міський голова пообіцяв залучити благодійні кошти у сумі 10000 грн. для водозабезпечення у навчальному закладі.   

Попозицію визнати роботу директора задовільною та підняти клопотання про продовження терміну дії контракту щодо перебування на посаді директора Баранівського ліцею Петра Горшкова трудовий колектив підтримав одноголосно.

Під час проведення зборів відбулася непересічна подія. Баранівський міський голова Анатолій Душко та директор Баранівського ліцею Петро Горшков підписали угоду про партнерство та співпрацю. Сторони зобов’язалися діяти спільно з метою реалізації загальних інтересів і досягнення поставлених цілей.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1182

 

Друк E-mail