Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Зорепад талантів міського Будинку дитячої творчості

    Не так багато часу пройшло від концерту творчо-обдарованих дітей міського Будинку дитячої творчості «Сузір’я талантів», а  діти вже знову підтвердили свій високий рівень майстерності  у художньо - естетичному мистецтві.

    16 квітня вихованці МБДТ прийняли участь в обласному конкурсі «Великодні дзвони», який проводив Житомирський коледж культури і мистецтв ім.. І.Огієнка і не залишилися без нагород.

    В номінації естрадний спів диплом І ступеню отримав Кукош Роман (керівник Ільчук І. М.), дипломом ІІ ступеню нагороджені Денис Анхім та Дарія Мартинюк (керівник Ільчук І. М.).

    Так як  в конкурсі відсутні молодша та середня вікові категорії наші юні співачки Ільчук Іванна (керівник Ільчук І. М.). та Дерев’янко Світлана (керівник Бабінець В. П..). були відзначені журі конкурсу як «Майбутнє коледжу культури та мистецтв» за майстерність виконання пісень.

    Наступного дня вихованці МБДТ відвідали Житомирську філармонію, де проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс молодих митців музичного, театрального та хореографічного мистецтва «Хочу стати зіркою України». У конкурсі приймали участь талановита учнівська молодь з Львівщини, Тернопільщини, Рівненщини, Вінниці та інших областей України. 

    Наші вихованці з гордістю відстояли честь нашого міста: танцювальний колектив «Fare Dance» (керівник Ільчук І. М.). в номінації сучасний танець отримав диплом ІІ ступеню; Дерев’янко Світлана (керівник Бабінець В. П.) в номінації народний спів нагороджена дипломом ІІ ступеню; в номінації естрадний спів Кукош Роман, Федорів Мирослава та вокальний ансамбль «Первоцвіт» у складі Козій Діани, Мартинюк Дарії та Федорів Мирослави (керівник Ільчук І. М.) були нагородженні дипломами ІІІ ступеня. По закінченню конкурсу наші переможці приймали участь у гала-концерті.

    20 квітня вихованці міського Будинку дитячої творчості прийняли участь в обласному телевізійному фестивалі-конкурсі «Якщо ти зарочка, засвітись!», який проходив у Новограді-Волинському і теж не залишилися без нагород. Дипломом ІІ ступеню була нагороджена Загорська Вікторія (керівник Каленський В. В.) в номінації художнє читання за літературно-музичну композицію «Земля моя». 20 травня вона прийматиме участь у гала-концерті, який відбудеться в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги.

    Ми впевнені, що на цьому досягнення наших юних зірочок не завершуються, адже попереду ще багато конкурсів та фестивалів, де вони зможуть розкрити свої таланти. Бажаємо юним талантам не зупинятися на досягненому, а підкорювати нові вершини творчості.

Культорганізатор Віталій Каленський

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1118

Друк E-mail