Відбудеться засідання міжрегіональної ініціативної групи «Патріоти – за чистий Случ»

Опубліковано у Архів новин

На засіданні круглого столу на тему : «Геоекологічна ситуація басейну річки Случ» було прийнято рішення сформувати ініціативну міжрегіональну групу «Патріоти – за чистий Случ», яка в подальшому ініціюватиме та впроваджуватиме в життя заходи, які запобігатимуть екологічній катастрофі. Рішенням виконкому Баранівської міської ради від 29.03.2016 р. №57 було створено таку групу.

Міжрегіональна ініціативна група «Патріоти – за чистий Случ» своє перше засідання проведе 12 квітня 2016 року о 14:00 в приміщенні Понінківської селищної ради.

Баранівський міський голова Анатолій Душко направив листи селищному голові смт. Понінка Григорію Матвієву та голові Полонської об`єднаної територіальної громади Францу Скримському з проханням надати на засіданні групи інформацію про те чи здійснюється біологічна очистка стоків, чи сплачує населення за послуги з водовідведення, про заходи, які вживалися щодо підприємства-забруднювача КП «Понінківська картонно-паперова фабрика» та про здійснення контролю за екологічним станом р. Хомора.
                                                                                           

 
БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
Баранівського району Житомирської області
вул. Соборна,20, м. Баранівка, 12701, тел./факс: (04144) 31021,
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,код ЄДРПОУ 04344386


Вих.№___від «04» квітня 2016 року                                                      Селищному голові
                                                                                                         смт. Понінка Хмельницької обл.
                                                                                                         Матвієву Григорію Григоровичу



Баранівська міська рада Житомирської області просить Вашого дозволу на проведення засідання міжрегіональної ініціативної групи «Патріоти за чистий Случ» (створена рішенням виконкому Баранівської міської ради від 29.03.2016 №57), в приміщенні Понінківської селищної ради, у зв`язку з катастрофічною ситуацією яка сталася на річці Случ. Даний захід буде проведено 12 квітня 2016 року о 14.00 год.      

Для повноцінної роботи міжрегіональної ініціативної групи «Патріоти за чистий Случ» просимо Вас забезпечити відповідь на ряд питань:
1. Яким чином здійснюється очистка стоків смт. Понінка та КП « Понінківської картонно-паперової фабрики»?
2. Чи сплачує населення за послуги водовідведення?
3. Які заходи вживалися щодо підприємства-забруднювача КП «Понінківська картонно-паперова фабрика»?

Просимо запросити на засідання координаційної ради керівництво Понінківської селищної об'єднаної територіальної громади, представників прокуратури, екологічної служби та керівництво КП «Понінківської картонно-паперової фабрики».



Міський голова                                                                                          А.О.Душко




БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
Баранівського району Житомирської області
вул. Соборна,20, м. Баранівка, 12701, тел./факс: (04144) 31021,
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,код ЄДРПОУ 04344386
 
Вих.№ 262 від «04» квітня 2016 року                                                     Голові Полонської об`єднаної
                                                                                                          територіальної громади
                                                                                                          Скримському Францу Францовичу



У зв`язку із катастрофічною ситуацією, яка сталася на річці Случ за ініціативи Баранівського міського голови Душка А.О. в місті Баранівка 10 березня 2016 року відбулося засідання круглого столу на тему : «Геоекологічна ситуація басейну річки Случ».

На засіданні було прийнято рішення сформувати ініціативну міжрегіональну групу «Патріоти – за чисту Случ», яка в подальшому буде ініціювати та впроваджувати в життя заходи, які запобігатимуть екологічній катастрофі. 29 березня 2016 року було створено таку групу (рішення виконкому Баранівської міської ради від 29.03.2016р. №57).

З приводу вище викладеного Баранівська міська рада просить Вас надати наступну інформацію:
1. Чи працюють в межах міста Полонне очисні споруди та чи здійснюється біологічна очистка стоків?
2. Чи здійснюється контроль в межах Полонської об`єднаної територіальної громади за екологічним станом річки Хомора, яка впадає в річку Случ?

Дана інформація необхідна для засідання міжрегіональної ініціативної групи «Патріоти – за чисту Случ», яке відбудеться 12 квітня 2016 року о 14.00 год. в приміщенні Понінківської селищної ради.


Міський голова                                                                                          А.О.Душко


Друк