Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Опубліковано у Архів новин

З 14 по 18 березня 2016 року у міському Будинку дитячої творчості проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Протягом Тижня керівники гуртків провели ряд масових заходів: години спілкування «Правил безпеки дотримуйся завжди», вікторину «Це треба знати», виставку дитячих робіт «Обережним будь завжди, щоб не сталося біди», квест «Мій друг - дорожній рух», спортивно-розважальну програму «Разом все зможемо - всім допоможемо». Також гуртківці побували на екскурсії у пожежній частині. В ході екскурсії, яку цікаво та доступно провів начальник караулу Король О. Ю., гуртківці оглянули приміщення пожежної частини, ознайомилися із правилами виїзду на місце пригоди та засобами пожежогасіння.

Хлопчики та дівчатка охоче приміряли на себе одяг, у якому гасять пожежі, проймаючись духом безстрашності та відповідальності, що притаманний людям цієї нелегкої професії. Адже пожежники щосекунди мають бути готові до боротьби із вогнем. Також дітям наголосили, що гратися із викликом пожежної служби суворо заборонено, оскільки поки машина їхатиме на неправдивий виклик, у цей час може постраждати той, кому насправді життєво необхідна допомога рятувальників. 

Завершився Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності конкурсною програмою «Абетка безпеки», на яку були запрошені представники з пожежної частини та  червоного хреста, а саме: начальник Баранівського районного сектору державної служби надзвичайних ситуацій Нікітчин Сергій Анатолійович, начальник 15 державної пожежної рятувальної частини міста Баранівки Швець Іван Тарасович та голова Баранівської районної організації товариства червоного хреста України Кундельська Людмила Вікторівна.

В ході заходу у  гуртківців перевірялися знання з пожежної безпеки, першої медичної допомоги, а також вміння поводитись у надзвичайних ситуаціях. Одним з найяскравіших конкурсів, який сподобався глядачам, був «Одягання костюму пожежника». Як цей, так і всі інші конкурси дали можливість дітям на практиці закріпити свої знання та вміння, а крім того весело провести час та отримати масу позитивних емоцій.

Щиро сподіваємося, що набуті знання з основ безпеки життєдіяльності допоможуть дітям не потрапляти у складні та небезпечні життєві ситуації.

                                                                                                          Культорганізатор Віталій Каленський

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1034/

 

Друк