Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Робоча поїздка в Київ

Баранівський міський голова Анатолій Душко 18 березня 2016 року здійснив робочу поїздку в Київ.

Анатолій Олександрович побував на прийомі у першого заступника міністра Міністерства регіонального розвитку та будівництва Вячеслава Андроновича Негоди. Баранівський міський голова висловив прохання щодо внесення змін до законодавства з метою спрощення процедури продовження дії спеціального дозволу на користування надрами КП „Баранівка міськводоканал” та уникнення додаткових витрат на детальну геолого-економічну оцінку (ГЕО-1) запасів щільного піску Баранівського родовища.

Разом із тим А. О. Душко попросив сприяння щодо включення Проекту міської ради „Будівництво підвісного пішохідного мосту через річку Случ у місті Баранівка Житомирської області” в перелік програм та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Під час зустрічі Анатолій Душко та Вячеслав Нерода обговорили також питання об’єднання громад.

В Асоціації міст України Баранівський міський голова та експерт Ярослав Олексійович Рябощак обмінялися міркуваннями стосовно змін до законодавства в частині посилення відповідальності землекористувачів.

До речі, Анатолія Душка включено до списку осіб, що візьмуть участь у практикумі з розробки законодавства „Земля та комунальне майно”, який відбудеться у Києві 24 та 25 березня.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1032/

    

Друк E-mail