Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Турнір «КУБОК МЕРА» з міні-футболу

5 березня у міському фізкультурно-оздоровчому комплексі ім. В.Хоменка відбувся турнір «Кубок мера» з міні-футболу серед ветеранів віком від 50-ти років.

Участь у боротьбі за право володіння Кубком мера взяли такі команди: «Полісся» м. Житомир, «Аміко» м. Андрушівка та «Керамік» м. Баранівка.
Змагання відкрив Баранівський міський голова Анатолій Душко. У своєму виступі він зазначив, що спортивні баталії приурочено до Міжнародного дня прав жінок і миру – 8 Березня, а учасникам побажав гарної гри та перемог.

Кожен матч проходив у запеклій боротьбі і визначити переможця заздалегідь було дуже складно. За доволі динамічної гри невеликі розміри ігрового майданчика примушували всіх гравців активно діяти по всьому ігровому полю. Нападникам під час гри траплялося грати в захисті, а захисникам періодично допомагати в обороні.

Судді Присяжнюк В. В., Рахматулін Р. В та Довгий Б. В. визначили такі результати поєдинків:
-    Аміко - Керамік  3:0
-    Керамік – Полісся  3:1
-    Полісся – Аміко  5:6

За підсумками змагань, Кубок мера виборола команда «Аміко» м. Андрушівка; ІІ місце - «Керамік» м. Баранівка; ІІІ - «Полісся» м. Житомир.

Було відзначено кращих гравців. Успішнішими виявились Микола Ігнатенко, Юрій Романов та Сергій Присяжнюк.

За домовленістю учасників змагань, відбулася фінальна гра між командами Баранівки та Андрушівки. З рахунком 3:0 перемогу здобув «Керамік». У цій грі м’ячі у ворота суперників забили Анатолій Душко, Володимир Присяжнюк та Віктор Окончик.

Організатори турніру висловлюють щиру подяку спонсорам, які надали допомогу в організації змагань, меблевій фабриці «Гермес» в особі Дем’яненка І. В., ПП Лавренчуку С. П. та фірмі «Декор».

 

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1013/



Друк E-mail