Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Пам’ятатимемо завжди!

20 січня минає два роки з дня загибелі нашого земляка Віталія Гасюка. На Баранівському цвинтарі біля могили героя сьогодні зібралися рідні, друзі та представники Баранівської міської ради, щоб вшанувати пам’ять про захисника України.

Гасюк Віталій Аркадійович народився 6 грудня 1983 року в м.Баранівці. Навчався у Баранівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 ім.О.Сябрук, у Баранівській школі мистецтв та у Рогачів-Волинській філії Новочорторийського аграрного технікуму.
Затим служив у лавах Збройних Сил України. Останнім часом жив і працював у м. Києві.
Був мобілізований у серпні 2014 року. Служив у 90-му окремому десантно-штурмовому батальйоні (м.Житомир) 81-ї окремої аеромобільної бригади.
Віталій Гасюк тривалий час вважався зниклим безвісти. Усі сподівалися, що він живий і перебуває в полоні. У кінці червня 2015 р. у м.Дніпропетровську експертиза ДНК ідентифікувала тіло Віталія Гасюка, підтвердивши найгірше.
Герой загинув 20 січня 2015 року, виконуючи завдання з евакуації поранених «кіборгів» з території Донецького аеропорту у складі групи під командуванням полковника Олега Кузьміних.
Указом Президента України № 9/2016 від 16 січня 2016 року, "за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Друк E-mail