Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Прийміть найсердечніші вітання з нагоди Дня Державного Прапора та великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України!

Народ України святкує уже 25 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.

Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Не може бути сумніву, в тому, що працелюбний народ України здатен поліпшити життя у своїй власній державі. Впевнений, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови нашого міста, району, області та усієї України! Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни, а усі разом ми проникнемося гордістю за нашу неньку – Україну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості, не лише державних мужів, а усього народу нашої держави.

Україна й сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє. Впевнений, успіх прийде неодмінно!
Від щирого серця й від усієї душі зичу землякам, рідним, друзям і колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили та наснаги в усіх Ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.
Зі святом Вас!

Анатолій Душко, Баранівський міський голова

Друк E-mail