Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Якби таких підприємців було більше!

Одного разу бажання поспілкуватися з міським головою Анатолієм Душком висловив підприємець нашого міста, який, до речі, попросив не називати його ім’я.

Розмова проходила біля клумби, яку підприємець дбайливо облаштував, виклав бордюрний камінь, завіз багато землі. Він запропонував викласти й далі бордюрний камінь із тим, щоб міська рада підсипала клумбу і поклала асфальтобетон вздовж бордюрів.

Благодійник також повідомив, що в його планах – будівництво каплички на цій клумбі. Мова зайшла про освітлення, про потребу встановлення ще хоча б одного стовпа, про демонтаж газових труб, які перетинають дорогу від музею до фарфорового заводу, про необхідність зрізання трьох величезних тополь.

У ході розмови вималювалася хронологія робіт, які потрібно виконати. Перш за все - зрізати газові труби. Левову частину роботи взяв на себе підприємець і труби було демонтовано.

А як приємно було, коли 10 серпня при такій маштабній роботі, як зрізання трьох тополь, благодійник знову надав допомогу міській раді.

Міськвиконком дякує за надану допомогу підприємцю, який є жителем міста, керівникам та робітникам ДЛМГ, лісництва АПК, працівникам міського стадіону, Будинку культури ім. А Пашкевича і відділу ЖКГ та благоустрою міської ради.

Безумовно, важливою є робота по зрізанню дерев, але не менш важливою є їх порізка та вивезення, які будуть виконані найближчими днями.

Справа по руху транспорту до шлюзу залишився пеньок, який був би перешкодою у дорожньому русі. При вирішенні цієї проблеми знову не обійшлося без допомоги добрих людей, за що міська рада щиро їм дякує.

А якби таких підприємців було більше в нашому місті?.. Менше стало б проблем.

Тож запрошуємо до співпраці усіх суб’єктів господарської діяльності, а мешканців міста просимо навести лад у дворах, обрізати гілля, яке перешкоджає руху по тротуарах, викосити траву по периметру своїх земельних ділянок та прибудинкових територій.

Давайте разом зробимо наше місто кращим!

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1342


 

Друк E-mail