Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Відбувся семінар-тренінг на тему: «Як правильно написати проект на конкурсний відбір у члени Молодіжної ради»

У залі засідань Баранівської міської ради 3 серпня зібралися молоді люди, які хочуть зробити щось вагоме для нашого міста. Кожен із них представився та розповів коротко про свої плани та побажання щодо розвитку Баранівки.

Перед присутніми виступила Оксана Загорська, заступник міського голови - керуючий справами виконавчого комітету. Вона детально описала структуру проектів та надала рекомендації щодо їх написання і презентації.

Активно обговорювалися теми майбутніх напрацювань, а саме: роздільний збір сміття, чиста вода, волонтерський рух, дитяча ігрова кімната, дискотека для молоді, осучаснення парку, проведення конкурсів за участю талановитих жителів міста та багато інших. У процесі діалогу створилися групи, члени яких будуть спільно працювати над написанням вибраного ними проекту.

Молоді люди пройшли тест на виявлення лідерських здібностей.

Було прийнято рішення підняти клопотання перед виконавчим комітетом Баранівської міської ради щодо продовження терміну подачі проектів до 1 жовтня у зв’язку із літніми канікулами та періодом відпусток.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1336

Друк E-mail