Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Приємний подарунок для творчо-обдарованих дітей міського Будинку дитячої творчості

Весна є найкращою порою року. Адже вона приносить з собою не лише тепло, сонечко та гарний, святковий, весняний настрій, а й багато приємних неочікуваних подарунків.

Найбільшою радістю для творчо-обдарованих дітей міського Будинку дитячої творчості стала екскурсійна поїздка до міста Києва.

За сприяння міського голови Душка Анатолія Олександровича та Житомирського обласного відділення міжнародного благодійного фонду "Допомога дітям Чорнобиля", керівником якого є Фещенко Володимир Олександрович, під час свята «Сузір’я талантів» для творчо-обдарованих дітей міського Будинку дитячої творчості були подаровані сертифікати на екскурсійну поїздку до міста Києва.
29 квітня у столиці нашої держави побували 46 дітей та 5 керівників гуртків. Усі ці діти приймали активну участь у житті міського Будинку дитячої творчості та впродовж 2015-2016 навчального року, неодноразово ставали переможцями на Всеукраїнських та обласних змаганнях, фестивалях та конкурсах.

Відправилися в поїздку до столиці вихованці у комфортабельному автобусі «Neoplan», яким забезпечила міська рада, а екскурсії та харчування взяв на себе фонд «Допомоги дітям Чорнобиля». Ранковий Київ зустрів екскурсантів весняною красою та привітним яскравим сонечком.

Першою учасники екскурсії відвідали колишню приватну резиденцію Віктора Янукович «Межигір’я» і були враженні масштабністю та розкішшю садиби. Територія екс-резиденції дуже велика, вона складає майже 140 гектарів, на ній безліч цікавих та красивих об’єктів. Є там і штучні озера з штучними водопадами та фонтанами, і поле для гольфу, і власний зоопарк. Побували екскурсанти біля славнозвісного клубного будинку «Хонка», побачили той самий плаваючий  ресторан і будинок відпочинку дебаркадер «Галеон», відвідали музей «Ретро автомобілів» і багато чого іншого, адже в «Межигір’ї» краса підстерігає тебе на кожному кроці.

По завершенню захопливої мандрівки, вихованці міського Будинку дитячої творчості відправилися на обід до світлої та просторої їдальні, яка знаходиться на території «Межигір’я». Страви були дуже смачними і нагадували домашню кухню.

Після ситного обіду екскурсійна мандрівка продовжилася. Наступним об’єктом був музей Чорнобиля. Серед всього побаченого в цей день саме музей Чорнобиля найбільше всіх вразив. Адже там діти на власні очі за допомогою макета могли побачити як сталася ця аварія і які жахливі наслідки вона залишила для країни та світу.

Завершальним етапом екскурсії по Києву було відвідування національного музею авіації. Враження були неймовірними, адже  діти не лише ознайомилися з історією української авіації, побачили понад 80 цікавих експонатів а й змогли побувати всередині літаків і відчути на собі всю складність керування ними.

Уся ця екскурсія стала справжнім відкриттям краси та величі нашої країни, викликала патріотичні почуття і гордість за Україну. Після важкого та насиченого дня втомлені, але щасливі, з яскравою посмішкою на обличчі та захватом в очах екскурсанти зайняли свої місця в автобусі і, попрощавшись з останніми промінчиками київського сонечка, вирушили додому.

Діти привезли з Києва масу гарних вражень і позитивних емоцій. Саме тому колектив Баранівського міського Будинку дитячої творчості, діти та батьки висловлюють безмежну вдячність Баранівському міському голові Анатолію Олександровичу Душку та фонду «Допомоги дітям Чорнобиля» за прекрасну та захоплюючу мандрівку.

Культорганізатор Віталій Каленський

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1141

Друк E-mail