Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Дорогі земляки! Шановні мої виборці!

Щиро дякую вам за активну життєву позицію, палку любов до рідної землі, небайдужість до майбутньої долі нашого краю. Сподіваюсь, що саме ці почуття спонукали вас прийти 18 грудня на виборчі дільниці і здійснити своє волевиявлення. За підсумками голосування я матиму честь очолювати Баранівську міську раду та разом із депутатами керувати об’єднаною територіальною громадою.

Ця виборча кампанія була сповнена великою кількістю брехні та маніпуляцій. Непростим виявився для кожного вибір, адже потрібно було зважити десятки фактів та аргументів, відділити порожні обіцянки від реальних ініціатив. Саме тому низько вклоняюся тим, хто прийшов на вибори.

Я ціную кожну точку зору, тому висловлюю щиру подяку тим, хто озвучує справедливі критику і зауваження на мою адресу без застосування брудних наклепів. Ваша чесність і відвертість дозволяє вчасно реагувати на найболючіші проблеми, приймати правильні рішення та вдосконалювати роботу. Докладатиму максимум зусиль, аби розвінчати сумніви найбільших скептиків і зробити їх своїми щирими прихильниками.

Я вдячний тим, хто мене підтримав, вдячний за довіру та віру в мої сили. Для мене головне не власні амбіції, а робота на благо усієї громади. Гарантую, що працюватиму разом з вами щоденно, напружено і результативно, буду завжди на вашому боці, мої шановні виборці.

Вірю у гарне майбутнє кожного з нас. Об’єднавши зусилля, ми разом збудуємо успішну громаду.

З повагою Баранівський міський голова Анатолій Душко



Друк E-mail