Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Учні Баранівської ЗОШ №2 ім. О. Сябрук долучилися до Всеукраїнського уроку місцевого самоврядування

6 грудня о 12:30 в переддень відзначення Дня місцевого самоврядування, відбувся Всеукраїнський урок у веб-форматі за участю 237 навчальних закладів України, серед яких була й Баранівська ЗОШ №2 ім. О. Сябрук. Учасники Всеукраїнського уроку місцевого самоврядування мали змогу поставити запитання до представників влади у режимі онлайн.

У заході взяли участь Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, Голова Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко, виконавчий директор Асоціації міст України Мирослав Пітцик.

У Баранівську ЗОШ №2 ім. О. Сябрук на даний захід прибула заступник Баранівського міського голови-керуючий справами виконкому Оксана Загорська. Вона розповіла старшокласникам про органи місцевого самоврядування загалом і детально – про  діяльність Баранівської міської ради. Учнів зацікавив її виступ і вони поставили запитання щодо благоустрою міста, збирання сміття, будівництва спортзалу в школі та ін. Оксана Сергіївна дала вичерпні відповіді кожному учню та закликала брати активну участь у житті міста і разом із владою змінювати Баранівку на краще.

Всеукраїнський урок місцевого самоврядування мав на меті зміцнення іміджу місцевого самоврядування, поширення ідей децентралізації та підвищення політичної грамотності учнів залучення  активної молоді до діяльності в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1505




 

Друк E-mail