Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

На вулицях міста тривають снігоочисні роботи

Південно-західний циклон погіршив у нашому місті погодні умови. Сніг, заметіль, сугроби, сильний вітер – ось такі сюрпризи підготувала нам матінка природа.

Незважаючи на вихідний день, 13 листопада з самого ранку три одиниці техніки (трактор, грейдер та КАМАЗ) виїхали на боротьбу із стихією. 21 працівник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Баранівської міської ради також розчищали вулиці та тротуари міста.

У понеділок комунальники знову цілий день працювали на вулицях Баранівки. Не все вдалося розчистити. Складні погодні умови (мокрий важкий сніг, що налипає, ожеледиця) не дозволяють прискорити ці роботи.

У відділі житлово-комунального господарства та благоустрою Баранівської міської ради запевнили, що у вівторок-середу всі вулиці будуть розчищені.
Звертаємося до керівників усіх установ, організацій, власників об’єктів торгівлі з проханням розчищати сніг на своїх прилеглих територіях.

Радимо водіям та пішоходам бути особливо уважними за таких погодних умов і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.


Друк E-mail