Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Визначено переможців конкурсного відбору на право бути членом Молодіжної ради

27 жовтня у залі засідань Баранівської міської ради відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсного відбору на право бути членом Молодіжної ради.

Голова комісії Оксана Загорська коротко розповіла про умови конкурсу, вимоги до проектів, представила конкурсантів та їхні роботи і передала слово учасникам конкурсу, які презентували 6 проектів різної тематики, а саме:

1. "Промінь надії. Ігрова кімната для дітей з особливими потребами",
автори проекту: Юлія Дем'яненко, Вікторія Гончарук та Альона Гриценюк;

2. "Екологічне виховання населення. Роздільне сортування сміття",
автори проекту: Віктор Пулковський, Юлія Нікітчина та Дарина Лисюк:

3. "Кінотеатр у нашому місті - це не мрія, а реальність",
автори проекту: Роман Заєць, Валентин Загорський, Дмитро Нікітчин, Ігор Дупляк, Назар Бричковський, Владислава Луговська та Лілія Губерт;

4. "Спорт та молодь. Облаштування баскетбольного майданчика",
автори проекту: Сергій Цимбалюк, Михайло Скворцов та Дмитро Свінціцький;

5. "Пункт стерилізації з подальшою вакцинацією безпритульних тварин у м. Баранівка",
автори проекту: Юлія Сазонова, Аліна Зубар, Ілона Друг, Інна Василькова та Надія Залуцька;

6. "Чиста вода - здорова нація. Облаштування дошкільного навчального закладу локальною системою очищення води "eSpring", автор проекту Юлія Сазонова.

Усі проекти викликали багато запитань, як в членів журі, так і в присутніх молодих людей. У процесі обговорення постійно виникали жваві дискусії, адже теми, підняті конкурсантами, дійсно важливі для нашого міста.

У результаті голосування 18 балів та I місце виборов проект "Промінь надії. Ігрова кімната для дітей з особливими потребами". II місце, набравши 17 балів, посів проект "Екологічне виховання населення: роздільне сортування сміття", а III місце з активом 6 балів здобув проект "Спорт та молодь: облаштування баскетбольного майданчика".

Згідно рішення виконавчого комітету Баранівської міської ради переможці отримають такі грошові винагороди: І місце – 1500 грн., ІІ місце – 1000 грн., ІІІ місце – 500 грн.

Заступник міського голови-керуючий справами виконкому Оксана Загорська повідомила, що всі учасники конкурсного відбору стали членами Молодіжної ради м. Баранівка, а проекти, презентовані на конкурсі, згодом будуть опубліковані на офіційному сайті міської ради. За кожен з них можна буде проголосувати. Проект, який набере найбільшу кількість голосів буде реалізований у життя.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1444

 

Друк E-mail