Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Працівників філії "Баранівський райавтодор" привітали з професійним святом

Працівників філії "Баранівський райавтодор" 28 жовтня заступник міського голови Василь Савчук привітав з професійним святом.  За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста Баранівка, з нагоди Дня автомобіліста та дорожника грамотами міської ради та преміями нагороджено електрогазозварювальника Миколу Приймака, токаря Івана Дем'янюка, маш. автогрейдера Миколу Шайдецького, водія Петра Сафіна.

Під час урочистостей Василь Савчук зауважив, що від майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Заступник міського голови побажав всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи!

Друк E-mail