Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Дороги та тротуари міста стають кращими

Однією з найболючіших проблем, як у Баранівці так і в усій країні, є стан дорожнього покриття. У переддень професійного свята автомобілістів та дорожників повідомляємо читачів про те, що за 9 місяців 2016 року коштом загального фонду було проведено видатки на поточний ремонт та покращення стану доріг міста у сумі 717 тис. грн. Крім того, з спеціального фонду Баранівської міської ради виділено 1268.5 тис. грн. на капітальний ремонт дорожнього покриття (в т. ч. здійснено в м. Баранівка капітальний ремонт вулиці Древлянської, під’їздних доріг та площадок для стоянки автотранспорту біля ФОКу та біля готелю «Случ»). Усі роботи було виконано філією «Баранівський райавтодор». 

Напевно кожен житель Баранівки та навколишніх сіл побачив зміни на краще, які відбулися у центрі міста, адже неможливо пройтися по оновлених тротуарах і не відмітити для себе їхню зручність та естетичний вигляд.  

Це стало можливим дякуючи спільно прийнятому рішенню Баранівської міської ради з приватними підприємцями про співфінансування проекту капітального ремонту трьох тротуарів, які знаходяться по вул. Звягельській у районі автостанції.

Згідно досягнутої домовленості міська рада закупила бордюри, плитку та інші матеріали, а підприємці оплатили виконання робіт.
У результаті колективного обговорення також було прийнято рішення про зменшення ширини тротуару на користь проїжджої частини. Цей задум успішно втілила у життя філія «Баранівський райавтодор».

Висловлюємо подяку за фінансову підтримку міста з метою покращення його інфраструктури таким приватним підприємцям: Лису В. С., Драгану Ю. А.,  Ділодубу М. В., Соколовському Р. В., Можейко Т. Ю., Савичу О. П, Газарову А. О., Венгер В. М., Загулову В.Ю., Луговському А. О., Панчук Л. С., Блиндюку В. П., Савичу В. В., Савичу В. О., Чубару Р. І., Леонцю В. М., Кулініченку І. Ю., Дідковському Д. Ю., Лавренчуку С. П. Дякуємо також і Чорному С. П., Звизді М. І., Мазуренку М. І. – бригаді, яка якісно та швидко виконала роботи з капітального ремонту тротуарів.

Особливо хочеться відзначити депутата міської ради Володимира Лиса за ідею та вагому допомогу в організації та реалізації вищезазначеного проекту.

Надіємося, що цей досвід стане гарним прикладом іншим підприємцям та керівництву райспоживспілки, бо є ще тротуари в центрі міста, які мають бути кращими.

Баранівська міська рада на чолі з Анатолієм Душком завжди сприяє реалізації гарних ідей щодо покращення благоустрою Баранівки і попри недостатній бюджет докладає зусиль для втілення у життя того, що здається недосяжним.

Міськвиконком

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1436

Друк E-mail