Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Молодь Баранівки переймала досвід молодіжної організації «Лідер»

21 жовтня 2016 року у міському Будинку культури ім. А. Пашкевича відбулась акція «Молодіжний міст». Її мета -  показати для молоді Баранівки досвід молодіжних організацій з інших міст, їх реалізовані проекти та здобутки, запалити вогонь віри у себе та світле майбутнє нашого міста.

На акцію «Молодіжний міст» було запрошено учнів 8-11 класів шкіл Баранівки, учнів Баранівського професійного ліцею та усіх активних молодих людей віком до 35 років. 

Захід розпочався з музичної композиції «Запали вогонь» у виконанні Юлії Мігей та вихованців хореографічного гуртка Баранівської школи мистецтв.
Аліна Зубар та Юлія Дем’яненко запросили на сцену керівника гуртка-методиста «Школа лідера» Палацу дітей та молоді міста Новограда-Волинського Костюк Олену Євгеніївну, яка презентувала міську громадську молодіжну організацію «Лідер» та представила її вихованців: ученицю 10 класу НВК Гімназія ім. Лесі Українки Кальченко Марію, ученицю 8 класу ЗОШ №2 Колесник Марію, ученицю 6 класу ЗОШ №2 Колесник Зоряну, ученицю 10 класу ЗОШ №5 Черв’якову Катерину та ученицю 11 класу ЗОШ №10 Лавренюк Ірину.

Оригінальні та самобутні авторські міні-вистави за участю молоді м. Новоград-Волинського та Баранівки сподобалися усім. У них потрібно було зіграти роль так, щоб запобігти виникненню конфлікту. 

Тренінг «Компетентність в спілкуванні» був цікавим та повчальним. Участь у ньому взяли команда дорослих та команда дітей.

Завершив захід спільний флеш-моб «Ми - українці».

Заступник міського голови – керуючий справами виконкому Загорська Оксана Сергіївна подякувала гостям з Новограда-Волинського за організацію та проведення акції «Молодіжний міст», молоді Баранівки, яка прийшла на захід та активно приймала участь у його проведенні, спільноті «LEDY CLUB», яка подає приклад як бути дієвими, а також усім хто небайдужий до розвитку організаційних, лідерських та комунікативних здібностей дітей.

Міський голова Душко також звернувся із словами вдячності до присутніх і вручив подарунки й подяки Костюк Олені Євгеніївні та її вихованцям.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1431

Відео користувача YouTube

 

Друк E-mail