Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Увага! Громадське обговорення Генерального плану м. Баранівка

12 жовтня 2016 року до Баранівської міської ради доставлено матеріали містобудівної документації «Генеральний план м. Баранівка Житомирської області», виконані відповідно до договору з Державним підприємством Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя.

Електронний варіант матеріалів розміщено на сайті Баранівської міської ради, а у паперовому вигляді Генеральний план м. Баранівка вивішено в залі засідань міської ради. Усі бажаючі можуть ознайомитися з матеріалами та написати свої зауваження і пропозиції у Книзі громадського обговорення упродовж місяця з дня публікації даного оголошення у газеті «Слово Полісся» (до 19.11.2016 р.).

Для довідки: Генеральний план має бути направлений для надання висновків в Житомирську обласну державну адміністрацію та для проведення державної експертизи. При наявності усіх необхідних висновків та після громадських слухань (час і місце проведення буде оголошено пізніше) новий Генеральний план м. Баранівка буде затверджено рішенням сесії міської ради.      

Інформаційну довідку до Генерального плану м. Баранівка можна переглянути тут.

Щоб скачати для перегляду Основне креслення Генерального плану м. Баранівка виберіть правою кнопкою мишки "Зберегти об'єкт як..."

 

 

Друк E-mail