Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Пост ДАІ буде оновлено

Реформа міліції призвела до ліквідації Державної автомобільної інспекції, на балансі якої знаходився пост ДАІ, що розміщений на перехресті автошляхів Новоград-Волинський – Староконстянтинів та Висока Піч – Дубрівка.

Баранівський міський голова Анатолій Душко двічі звертався в ще існуючу обласну Державтоінспекцію. Вперше - з тим, щоб вони відремонтували, привели в належний естетичний вигляд пост ДАІ, а вдруге - з проханням надати дозвіл на його демонтаж. Час ішов, все залишалося як і було, а люди не розуміли чому стоїть «обдерте страхіття» при в’їзді в місто.

Прийшовши до висновку, що підтримки ні від кого не буде, міська рада прийняла рішення здійснити елементарні роботи та привести в нормальний естетичний стан пост ДАІ силами та засобами, що є в наявності. Оскільки рішення про демонтаж не буде прийнято, бо ця будівля є власністю Фонду державного майна України, ми вирішили йти по шляху «демілітаризації об’єкту» і на його стінах намалювати біблійні чи історичні сюжети. Погодився допомогти у виконанні цієї роботи вчитель історії Баранівської загальноосвітньої школи №2 ім. О. Сябрук Володимир Кравчук. Сподіваємося, що найближчим часом ми побачимо результати спільної праці.

Разом із тим повідомляємо про те, що друга сесія сьомого скликання Баранівської міської ради 7 грудня 2015 року прийняла рішення про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Мигаючий світлофор на перехресті доріг Висока Піч – Дубрівка та Новоград-Волинський – Старокостянтинів». Нікому не секрет, що дане перехрестя є надзвичайно аварійним і встановлення світлофору підвищить безпеку руху на ньому.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1348


 











Друк E-mail