Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

У Житомирі громади обмінювалися досвідом

У Житомирській облдержадміністрації 5 липня пройшов семінар для лідерів місцевого самоврядування з обміну досвідом «Кращі практики місцевого самоврядування у сфері співробітництва громад: практичні результати і вигоди».

Баранівський міський голова Анатолій Душко та секретар ради Юрій Оханський взяли участь у роботі семінару.

Семінар організовано Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» з метою обміну досвідом та ознайомлення з найкращими практиками місцевого самоврядування в Україні.

Програми, започатковані Радою Європи та іншими європейськими структурами, допомагають не лише вчитися, а й реалізовувати інфраструктурні проекти, започатковані самими громадами. А це надзвичайно важливо, оскільки сильною країна може бути лише тоді, коли у її складі – сильні громади.

Під час семінару менеджер Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» Андрій Гук повідомив, що 8 червня стартував конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування у 2016 році» за трьома напрямками: економічна активність, об’єднання громад та Центри надання адміністративних послуг. До участі в конкурсі запрошуються органи місцевого самоврядування всіх рівнів: обласні, районні, міські, селищні та сільські ради.

Заявки приймаються до кінця вересня цього року, а з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Крім цього, на семінарі було презентовано кращі практики місцевого самоврядування у сфері співробітництва громад, які виграли конкурс у минулому році.

Про це повідомив сайт Житомирської ОДА

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1286

Друк E-mail