Конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліст містобудування та архітектури

О Г О Л О Ш Е Н Н Я
Баранівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: спеціаліст містобудування та архітектури відділу містобудування та архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста  за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія», вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером; вміння користуватися офісними програмами, в тому числі Microsoft Office, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше 1 року.
При проведенні конкурсу здійснюється іспит кандидатів на заміщення вакантних посад.
Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

1.    Заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленим законодавством обмеження щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження;
2.    Заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
3.    Дві фотокартки розміром 4x6 см.;
4.    Копії документів про освіту;
5.    Копія документа, який посвідчує особу;
6.    Довідка про допуск до державної таємниці (у разі наявності). 
7.    Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України “Про запобігання корупції”;
8.    Копія трудової книжки;
9.    Копія військового квитка (для військовослужбовців та військовозобов’язаних)

 Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх). Останній термін подачі документів 16.02.2018р. Конкурс відбудеться о 10:00 год. 20.02.2018р.







Друк E-mail