Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

На численні прохання жителів міста знову звучав акордеон

   26 липня у Баранівському міському будинку культури ім. А.Пашкевича на чисельні прохання жителів міста відбувся ще один сольний концерт нашого земляка, акордеоніста Богдана Карюка. Незважаючи на дощову погоду, багато шанувальників музики зібралося у концертній залі.

Того вечора Богдан Карюк, Надія Шило, Юрій Побережник, Діана Козій та Євген Куцан порадували глядачів звуками сучасної музики.

   Упродовж концерту виконувалися твори Паоло Піццігоні, Віктора Губанова, Яна Тьєрсена, Руслани Лісової, Майкла Джексона, Тіни Кароль та ін.

Нещодавно Богдан Карюк побував на фестивалі джазу у Львові. Там йому прийшла думка про створення дуету акордеона та бандури. І ось глядачі мали змогу оцінити цю ідею, прослухавши блюз та вальс у виконанні Богдана та Надії.

Виконання твору Віктора Власова «Бассо Остінато» Богданом Карюком (акордеон) та Іваном Побережником (бас-гітара) супроводжувалося бурхливими оплесками.

Глядачі почули пісні, аранжування яких виконали Богдан, Юрій та Діана.

    На завершення концерту юні артисти зіграли відому мелодію Майкла Джексона, вразивши присутніх звучанням акордеону, бас-гітари, бандури та барабанів.

22 липня Богдан святкував свій день народження. Міський голова Анатолій Душко привітав хлопця, вручив йому подарунок та гонорар для артистів, що покриє витрати на проїзд. Від міської ради акордеоніст отримав також разову стипендію у розмірі 1000 гривень. Анатолій Олександрович подякував батькам Богдана Ігореві Володимировичу й Оксані Володимирівні за виховання сина та вручив їм квіти. Міський голова не залишив поза увагою та привітав ще одну юну баранівчанку. Оксана Чаплінська здобула перемогу у «Караоке на майдані» та привезла додому великий телевізор.

Викладачка Баранівської школи мистецтв Галина Степанівна Юровська висловила надію, що й надалі буде продовжуватися добра традиція сольних концертів у Баранівці.

Серце кожного глядача переповнювала гордість, що Баранівка має віртуоза-акордеоніста, переможця багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів

Друк E-mail