Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Про внесення змін до Правил благоустрою території міста Баранівка (проект регуляторного акту)

БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БАРАНІВСЬКОГО РАЙОНУ
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Шостої сесії                                    7 –го скликання

від  1 червня 2016 року    №225

Про внесення змін до Правил
благоустрою території міста Баранівка
(проект регуляторного акту)

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія міської ради

В И Р І Ш И Л А: 
1. Внести зміни до Правил благоустрою території міста Баранівка, затверджених рішенням 11 сесії 6-го скликання від 28.10.2011р. № 496, доповнивши розділ 5 «Порядок здійснення благоустрою та утримання території загального користування» пунктами 5.17 та п.5.18 в наступній редакції: 
«5.17. Забороняється стоянка транспортних засобів, призначених для перевезення вантажів, дозволена максимальна маса яких перевищує 7500,00 кілограмів, більше трьох годин на вул. Звягельська та вул. Соборна в місті Баранівка  та прибудинкових територіях  багатоквартирних будинків».
«5.18. Забороняється стоянка транспортних засобів по перевезенню небезпечних вантажів на вул. Звягельська та вул. Соборна в місті Баранівка та прибудинкових територіях  багатоквартирних будинків».
2. Секретарю міської ради Оханському Ю.М оприлюднити це рішення в засобах масової інформації.
3.  Контроль за даним рішенням покласти на заступника міського голови Савчука В.А.

Міський голова                                                                   А.О.Душко 

 

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі за адресою: м.Баранівка, вул.Соборна, 20, 2-й поверх .
Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу постійних комісій Баранівської міської ради: м.Баранівка, вул.Соборна, 20, 2-й поверх.

Друк E-mail