На прямому ефірі телепередачі «Х Фактор» побували мешканці Баранівки

Опубліковано у Архів новин

«Х Фактор» 7 сезон – вокальне шоу, яке є аналогом британської телепередачі The X Factor. Суддями в 7 сезоні «Х Фактора» стали продюсер Костянтин Меладзе, співачка і учасниця групи The Hardkiss Юлія Саніна, колишній учасник групи Quest Pistols Антон Савлепов, а також композитор і шоумен Андрій Данилко.  Ведучою проекту традиційно залишилася Оксана Марченко.

За фінансової підтримки Баранівської міської ради та завдяки Благодійному фонду «Допомога дітям Чорнобиля» наші діти змогли побувати на 3 прямому ефірі телепередачі «Х Фактор», який відбувся 19.11.2016 року у м. Гостомель.
Учасники поїздки отримали такий подарунок саме тому, що мають активну позицію, як громадяни України, прославляють наше місто перемогами на різних конкурсах та змаганнях. Серед тих, хто їздив на зйомки Х Фактору були також і діти з Молодіжної ради, які втілюють у життя проекти, що змінять наше місто на краще.
«Це був чудовий день, з класними організаторами, у чудовому місці, з особливими людьми!!!» - ось так розповідають про поїздку її учасники.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1481

 

 

Друк