Рішення позачергового виконкому міської ради від 11.01.2018 року

Опубліковано у Рішення Виконавчого комітету

БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ
виконавчого комітету

11.01.2018   № 1

Про затвердження
Положенняпро відзнаки
Баранівської міської ради

З метою відзначення мешканців Баранівської громади, громадян інших регіонів України та іноземних громадян, за вагомий особистий внесок у розвиток будь-якої сфери життєдіяльності Баранівської громади, визначну громадсько-політичну, гуманістичну та благодійну діяльність, здійснення заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян, вчинення мужніх дій та проявлену відвагу під час ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків, керуючись ч. 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про відзнаки Баранівської міської ради, що додається.

2. Управлінню фінансів міської ради (Дем’янюк О. Ю.) при формуванні міського бюджету на відповідний рік передбачати видатки на нагородження відзнаками Баранівської міської ради.

3. Відділам: бухгалтерського обліку та економічного розвитку, інвестицій та закупівель міської ради (Довга Л. Ю.), діловодства та організаційної роботи міської ради (Костецька О. Д.) забезпечити виготовлення відзнак Баранівської міської ради відповідно до потреб.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконкому Л. Л. Куцан.  


Міський голова                                                                             А. О. Душко 

Керуючий справами виконкому                                                Л. Л. Куцан






ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконкому
 від 11.01.2018 №1

ПОЛОЖЕННЯ
про «Відзнаку міського голови»
1. Загальні положення. 
1.1. «Відзнакою міського голови» нагороджуються видатні і талановиті особистості, які зробили вагомий особистий внесок у розвиток будь-якої сфери життєдіяльності міста, здійснення ефективної діяльності органів місцевого самоврядування, збагачення і збереження національної історико-культурної спадщини, плідну благодійну, гуманістичну та громадську діяльність, мають високі трудові досягнення, професійну майстерність, тощо.
1.2. У разі втрати (псування) «Відзнаки міського голови», дублікат не видається.
 1.3. Фінансування пов’язане з реалізацією даного Положення здійснюється за рахунок коштів міського бюджету. 

2. Порядок нагородження. 
2.1. «Відзнакою міського голови» можуть бути нагороджені:
 1)  громадяни України та іноземні громадяни, які зробили значний особистий внесок у розвиток Баранівської міської об’єднаної територіальної громади або мають інші досягнення, зазначені вище;
 2) посадові особи органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, депутати.
2.2. Нагородження «Відзнакою міського голови» проводиться за ініціативою міського голови на підставі його розпорядження.
2.3. «Відзнака міського голови» присвоюється лише один раз особі, діяльність якої відповідає вимогам даного Положення. Обмеження щодо кількості нагороджених не встановлюється.
2.4. Нагородженим вручається «Відзнака міського голови» та грошова винагорода, розмір якої визначається окремим рішенням виконавчого комітету міської ради. В окремих випадках «Відзнака міського голови» може вручатись без грошової винагороди. Додатково виділяються кошти для утримання ПДФО, військового збору та для придбання квітів.
2.5. «Відзнаку міського голови» вручають міський голова або секретар міської ради, або за їх дорученням, перший заступник міського голови, заступники міського голови, керуючий справами виконкому, як правило, в обстановці урочистості в приміщенні міської ради, або в організації за місцем роботи чи діяльності особи (осіб), яку нагороджують. Перед врученням оголошується розпорядження міського голови про нагородження.
2.6. Облік та реєстрацію нагороджених «Відзнакою міського голови», а також підготовку відповідних розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету міської ради, здійснює відділ діловодства та організаційної роботи міської ради. 

3. Опис «Відзнаки міського голови».

 

3.1. «Відзнака міського голови» являє собою прямокутник, сторони якого відповідно мають розміри: менша сторона – 20 мм, а довша – 25 мм., виготовлений з пластику та золотистого металу, на титульній стороні зверху у лівій частині зображено герб Баранівської міської об’єднаної територіальної громади. Напис біля герба - літерами золотистого відтінку: «ВІДЗНАКА МІСЬКОГО ГОЛОВИ», по середині - прізвище, ім’я та по батькові нагородженої особи, внизу – рік нагородження.


Керуючий справами виконкому                                                                          Л. Л. Куцан

 

Друк