Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!

Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців. Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів жителів громади.

Невдовзі буде створена Баранівська міська об’єднана територіальна громада і на новообрані органи місцевого самоврядування буде покладено велику відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців. Переконаний, що із складного сьогодення ми вийдемо ще більш згуртованими, мудрими, толерантними, готовими у будь-яку хвилину прийти на допомогу один одному.

Бажаю всім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя й непохитної віри у щасливе майбутнє.
Нехай 7 грудня об’єднає всіх у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими й багатими. Нехай цей урочистий день додасть сил і наснаги на добрі справи, на порозуміння і єдність задля добра і благополуччя наших громад.

Анатолій Душко, Баранівський міський голова

Друк E-mail