Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Переможці Всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва

Осіння пора для вихованців міського  Будинкудитячої творчості  виявилась надзвичайно насиченою різними обласними та Всеукраїнськими фестивалями-конкурсами.

Так, 29 жовтня 2016 року місто Рівне гостинно відчинило двері для вихованців Баранівського міського Будинку дитячої творчості, танцювального колективу «Firedance», (керівник  Ірина Iльчук ).  Танцювальний колектив відвідав місто Рівне для участі в IIтуріIII Всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва, який проходив у Рівненському міському Палаці культури. В чемпіонаті прийняли участь танцювальні колективи з Волинської, Рівненської та Житомирської областей. Цей день був дуже насичений. Хвилювання, радість, гордість, сльози щастя – всі ці емоції відчули на собі учасники чемпіонату.

Наш колектив до уваги журі представив сучасний танець «Вогняні дівчата». Всіх присутніх вразила манера та артистизм виконання наших дівчат. Журі чемпіонату теж не залишилися байдужими. Танцювальний колектив «Firedance» став переможцем в номінації «сучасний танець» і нагороджений кубком та дипломом І ступеня.

Серед усіх присутніх в залі був і колишній вихованець Баранівського міського Будинку дитячої творчості. Він був приємно вражений майстерністю виконання наших дівчат і після виступу запросив їх в кафетерій та пригостив солодощами. Діти були щиро вдячні за приємний сюрприз.

Повернулися всі з міста Рівного (чемпіонату) щасливі, з гарним настроєм, з вірою в свої сили та прагненням до нових перемог.

Педагогічний колектив та танцювальний ансамблі «Firedance» щиро дякує міському голові Анатолію Душку за допомогу в організації поїзди на чемпіонат з хореографічного мистецтва.

Віталій Каленський, культорганізатор

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1467

Друк E-mail