Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Український форум з альтернативної енергетики ‘16

3 листопада 2016 року в Києві відбувся «Український форум з альтернативної енергетики ‘16». Це перший міжнародний форум з фокусом на інвестиційні можливості українського ринку альтернативної енергетики. Організатори Форуму – A7 CONFERENCES та Dentons, Iнституцiйний партнер – ЄБРР, Партнери – GESS Consulting Ukraine, RENTECHNO, Jinko Solar, CNBM, Renault Україна та KNESS. Участь у роботі форуму взяла головний бухгалтер Баранівської міської ради Дем’янюк Олена Юріївна.

Альтернативна енергетика є одним з найбільш перспективних напрямків, на який звертають увагу все більше гравців ринку. Разом з цим, питання енергоефективності та енергонезалежності стали дуже актуальними в Україні протягом останніх років. Підвищення вартості імпортованих енергоносіїв, нестабільність курсу національної валюти і курс на енергоефективність на даний момент є основними факторами, які вимагають прийняття важливих рішень.

Це вже третя міжнародна конференція організаторів цього року, присвячена сектору енергетики України, яка стала найбільшою комунікаційною платформою з фокусом на інвестиційні можливості, розвиток і реформування сектора альтернативної енергетики, включаючи сонячну енергетику, вітроенергетику і біоенергетику.

Платформа об'єднала більше 400 представників сектора з інвесторами, державними діячами та фінансовими організаціями з більш ніж 20 країн світу.

Особливістю Форуму стала дискусія щодо глобальних тенденцій розвитку альтернативної енергетики, перспективи розвитку цієї галузі в Україні до 2020 року і потенціалу сонячної, вітрової та біоенергетики.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1459

Друк E-mail