Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

З Днем захисника України

Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі - Днем захисника України.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків. Вони і сьогодні виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави. Переконаний, що навіть у найскладніших умовах наші захисники залишаться вірними присязі, спрямують всі свої сили й професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості.

Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів – запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі, гідна шана нашим славним козацьким предкам.

Бажаю вам, захисники Вітчизни, незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, нехай славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Вірю, що українські військовослужбовці й надалі гуртуватимуться навколо ідеї єдиної і неподільної України.

Щастя, добра та злагоди вам і вашим родинам!

Анатолій Душко, Баранівський міський голова

Друк E-mail