Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

У роботі Світового форуму візьме участь Оксана Загорська

За результатами конкурсного відбору та підсумками регіонального семінару, організованого у м. Вінниця Конгресом місцевих і регіональних влад Ради Європи, заступник Баранівського міського голови-керуючий справами виконкому Оксана Сергіївна Загорська запрошена взяти участь у Світовому форумі «Демократія і рівність - чи важлива освіта», який відбудеться в Страсбурзі 7-9 листопада 2016 року.

Конкурс був відкритий лише для учасників семінарів для молодих лідерів, які проводились Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи у 2016 році у містах  Києві, Вінниці та Чернігові. Аплікаційні форми на участь у конкурсі подавалися в період з 12.09.2016 року по 15.09.2016 року, а 27 вересня вже був здійснений відбір 20-ти конкурсантів для прийняття участі у форумі. 

У 2016 році Світовий форум за демократію присвячений темі взаємозв’язку освіти та демократії та тому, яким чином їх взаємодія може зменшувати ризики соціального розриву. Особлива увага буде приділена тому, як освіта та демократія можуть сприяти розвитку активних громадян та їх аналітичних навичок, і як через зміцнення інновації та через демократичне реформування від місцевого до загальнонаціонального рівня низу можливо підсилити залучення громадянського суспільства та покращити можливості для всіх. Більше інформації про Форум, програму, пленарні сесії та лабораторії можна дізнатись за посиланням http://www.coe.int/it/web/world-forum-democracy/about2016wfd.

Доречно зазначити, що проїзд та проживання під час навчального візиту учасників конкурсного відбору, який проводився Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи, буде фінансуватися Радою Європи.



Друк E-mail