Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

МРІ провів фокус-групові дискусії у міській раді

28 липня до Баранівської міської ради прибули представники Міжнародного республіканського інституту (МРІ). Вони провели дві фокус-групові дискусії з представниками громадських організацій, громадськими активістами, представниками політичних партій та депутатами міської ради на тему: «Співпраця між політичними партіями та громадськими організаціями для вироблення більш ефективної політики».

Метою приїзду гостей є визначення чи варто МРІ й надалі працювати у такому ж форматі, впроваджувати програми, надавати допомогу у втіленні ідей, проектів.

Нагадаємо, що керівництво Баранівської міської ради взимку домовилося з Міжнародним республіканським інститутом про те, що МРІ проведе експертизу собівартості тарифів на водопостачання й водовідведення та економічного стану КП «Баранівка міськводоканал». Результати роботи незалежного ліцензованого аудитора були винесені на загальноміські громадські слухання, де жителі, після обговорення даного питання, проголосували за встановлення тарифу на водопостачання та водовідведення у Баранівці згідно рекомендацій експерта МРІ.

Учасники фокус-групових дискусій зазначили, що допомога Міжнародного республіканського інституту в обгрунтуванні тарифів була вагомою. Громадські організації та жителі Баранівки не стояли осторонь. Усі мали змогу висловити свою думку. Рішення щодо підняття тарифів було прийняте в результаті відкритого діалогу.

Під час дискусій представники МРІ відповіли на запитання, розповіли про те, яка може надаватися допомога і що потрібно для її отримання.

Як керівництво міської ради, так і представники громадськості висловили думку, що є багато ідей, проектів для втілення у життя, існують також і проблеми, що потребують вирішення, а тому стимулювання активності населення та допомога МРІ потрібні нашій громаді.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1334

Друк E-mail