Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

У Бердичеві Анатолій Душко зустрівся з сенатором Польського Сейму

Тисячі паломників прибули до санктуарію Матері Божої Святого Скапулярію в Бердичеві на відпустові урочистості, які цього року відбулися 16-17 липня.

17 паломницьких груп з різних міст України, до складу яких ввійшли вірні з України, Польщі, Білорусії, Молдови, США та інших країн, прийшли та приїхали у піших та велосипедних паломництвах, автобусами і автівками до Бердичева. Найменшому паломнику, який прибув до Бердичева виповнилося лише 10 місяців, а найстарший паломник  мав 87 років. Паломники з Баранівки також  взяли участь у Урочистостях Матері Божої Святого Скапулярію.

Користуючись нагодою, Баранівський міський голова Анатолій Душко у Бердичеві зустрівся з сенатором Польського Сейму Станіславом Гогачем та передав йому лист з проханням допомоги у вигляді придбання пожежного автомобіля для майбутньої Баранівської об’єднаної територіальної громади, як свідчення серйозних партнерських відносин та бажання Польщі допомагати Україні. 

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1312

Друк E-mail