Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Представники політичних сил міста вирішували яким бути пам’ятному знаку героям АТО

У травні на площі Волі в нашому місті до Дня Героїв відбувся захід, під час якого заклали капсулу на місці, де буде встановлено пам’ятний знак героям АТО.

Висловити своє бачення та побажання щодо майбутнього пам’ятника у залі засідань міської ради 29 червня зібралися представники політичних сил Баранівки та голова громадської організації учасників АТО «Схід» Віталій Сигнаївський.

Міський голова проінформував присутніх про те, що міськвиконкомом буде оголошено конкурс на кращий ескіз пам’ятного знаку, тому потрібно визначитися з його розмірами та зовнішнім виглядом. Анатолій Душко запропонував ознайомитися з фото пам’ятників, які встановлено в інших населених пунктах.

Член Радикальної партії Олега Ляшка Тарас Сус вніс пропозицію скомпонувати пам’ятний знак так, щоб при потребі була можливість додати напис у переліку загиблих земляків.

Голова громадської організації учасників АТО «Схід» Віталій Сигнаївський сказав, що пам’ятний знак має відображати події в зоні АТО, компонуватися з чорного та червоного каменю, містити гасла: Слава Україні! Героям слава! та обов’язково – даржавну символіку.
Присутні внесли свої пропозиції щодо складу комісії, яка визначатиме переможця конкурсу на кращий ескіз пам’ятного знаку.

Заступник міського голови-керуючий справами виконкому Оксана Загорська повідомила про те, що потрібно передбачити грошову винагороду переможцю.

За результатами наради на наступне засідання виконавчого комітету міської ради буде винесено для затвердження проекти положень про конкурс на кращий ескіз пам’ятного знаку, про відзначення переможця, про порядок проведення конкурсу та склад комісії з визначення переможця.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1275

Друк E-mail