Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Свято молодості, пісні та добрих справ

Як відомо, в останню неділю червня в Україні традиційно відзначають День молоді. Свято у Баранівці відбулося на майданчику біля міського Будинку культури 28 червня. Оскільки того ж дня  ми відзначали День Конституції України, можна сказати, що цей захід поєднав у собі відразу два свята, адже наша Конституція – теж молода, їй лише 20…

Свої чарівні голоси й артистизм публіці продемонстрували відомі в районі та області юні співачки Юлія Вовк, Марія Маркіна, Мирослава Федорів, чоловічий квартет «Козаки-козаченьки» у складі Вячеслава Рудяшкіна, Вадима Райковського та Євгенія Рибака. А завершили концертну програму фестивалю на драйвовій ноті молодіжні рок-гурти з Першотравенська та Баранівки – «Першотравенський район» (солістка Дарина Мартинюк) та «Мулен Руж» (соліст Вячеслав Рудяшкін).

За активну участь у районних заходах, перемоги в обласних фестивалях та конкурсах Вікторію Парфенюк, Юлію Вовк, Мирославу Федорів, Дарину Мартинюк та Марію Маркіну завідувач сектору культури  і туризму райдержадміністрації  Віктор Панчук нагородив памятними подарунками, подякувавши талановитій молоді за те, що вона прославляє  наш район.

Родзинкою святкування стала презентація проекту «Книга рекордів міста», про яку розповіла Надія Ошатюк, завідувач сектору сімї, молоді та спорту райдержадміністрації. Цей проект придумали й втілили у життя учасниці молодіжного осередку креативної індустрії міста «LADY CLUB» - молоді мами й дівчата, які у вільний від домашніх обов’язків час хочуть бути корисними для свого міста. Так нещодавно під час відзначення Дня захисту дітей вони організували успішний та видовищний конкурс – парад дитячих візочків, а навесні, у ході місячника з благоустрою, - навели лад на дитячому майданчику, що у центрі міста. І ось – новий проект, про який дівчата написали у листі-зверненні до міського голови, зазначивши, що «історію міста творимо ми з вами і нам є чим пишатися, Тож з метою популяризації досягнень наших земляків презентуємо проект  «Книга рекордів міста». Цю книгу (ошатний альбом) учасниці «LADY CLUB» подарували Анатолію Душку, довіривши йому зробити у ній запис про перший рекорд – «Найбільший бутерброд із залом» який самі ж дівчата й приготували у ході свята.

Відрадно, що це був рекорд не просто заради рекорду, а зроблений з благодійною метою – допомозі хворій дитині. Кошти від продажу канапок із салом дівчата збирали для 5-річного Іванка, який має діагноз ДЦП і потребує лікування у реабілітаційному центрі.

Міський голова Анатолій Душко  подякував молодим жінкам та дівчатам за активну життєву позицію, а також привітав усіх присутніх на святі з Днем молоді та 20-річчям Конституції України, А перший запис у книзі рекордів засвідчив, що найбільший у Баранівці бутерброд із салом – площею 7.68 м.кв складався  із 654 канапок.

На святі молодості, пісні й добрих справ було ще багато чого цікавого: всі бажаючі могли взяти участь у музичній вікторині, танцювальному флєш-мобі «Я – патріот», а діти із задоволенням розважалися на атракціонах та прикрашали свої обличчя оригінальними розмальовками у арт-салоні. Завершилося дійство молодіжною дискотекою.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1273

Друк E-mail