Баранівський ліцей урочисто провів у самостійне життя випускників

Опубліковано у Архів новин

Сьогодні, 24 червня, у Баранівському ліцеї велелюдно. Випускники прощаються зі своєю альма-матер.

Урочистості розпочалися з вшанування наших героїв-земляків, які загинули в ході проведення АТО. У свій час двоє із них - Олександр Коростинський та Віталій Приймак навчалися у Баранівському ліцеї. Для увіковічнення пам’яті про колишніх учнів у навчальному закладі відкрили меморіальну дошку. Щемними до сліз були виступи заступника директора ліцею з НВЧ, педагога, який навчав хлопців, Володимира Новака та мами Олександра Коростинського. Право відкрити меморіальну дошку надали директору ліцею Петру Горшкову та родичам загиблих. Пам’ять про героїв присутні вшанували хвилиною мовчання.

Випускників Баранівського ліцею привітали керівники району та міста, педагоги та батьки. Слова подяки та вітань лунали також і з вуст ліцеїстів.

Директор ліцею Петро Горшков та заступник з навчально-виховної роботи Анатолій Яворський нагородили грамотами за успіхи у навчанні, за активну участь у житті навчального закладу, за проведення ремонтних робіт випускників та вручили подяки батькам за гарне виховання дітей.

З привітальними словами до присутніх звернулася заступник Баранівського міського голови Оксана Загорська. Вона подякувала педагогічному та учнівському колективу ліцею за активну співпрацю з міською радою та побажала випускникам гарних досягнень у дорослому житті. Секретар міської ради Юрій Оханський вручив гарамоти та грошові винагороди кращим випускникам ліцею.

У добру путь, дорогі діти! Нехай здійснюються ваші плани!

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1259

Друк