Зроблено ще один крок до створення Баранівської об’єднаної територіальної громади

Опубліковано у Архів новин

Усі знають, що в країні йде процес добровільного об’єднання територіальних громад. У 2015 році в нашому районі було створено об’єднану громаду із центром у Дубрівці. Баранівська міська рада в минулому місяці ініціювала створення Баранівської об’єднаної громади.

У населених пунктах майбутньої Баранівської громади пройшли громадські обговорення. За результатами обговорень у селищній та сільських радах були прийняті рішення «Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад та делегування представника  до спільної робочої групи».

23 травня у залі засідань міської ради відбулося засідання спільної робочої групи з підготовки проекту рішення щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

Перед присутніми по порядку денному виступив Баранівський міський голова Анатолій Душко та секретар ради Юрій Оханський.

Міський, селищний та сільські голови, користуючись нагодою, обговорили проблемні питання (ремонт доріг, автобусне сполучення, збирання й утилізація сміття, освітлення вулиць та ін.), які існують у населених пунктах та висловили свої побажання та пропозиції щодо їх усунення.

Спільна робоча група підготувала проект рішення про добровільне об’єднання територіальних громад та відправила його для обговорення у громадах, яким запропоновано об’єднатися.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1193

Друк