Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Створення місць відпочинку – один із напрямків роботи міської ради

Ми повідомляли раніше про те, що Баранівська районна організація УТМР започаткувала добру справу. На Видолочі буде організовано спортивно-любительську риболовлю. Для цього підняли рівень води та запустили мальок риби на суму 15000 грн.

Нещодавно до міського голови звернувся за допомогою голова районної організації УТМР Віталій Старушко.

Зважаючи на те, що створення місць відпочинку для людей є одним із напрямків роботи Бараніської міської ради, Анатолій Душко прийняв рішення замовити виготовлення двох альтанок, які будуть встановлені на березі Видолочі біля траси на Полонне, де єгерська служба районної організації УТМР наведе лад, вирізавши дерева та кущі.

Нагадаємо, що 17 березня 2016 року рішенням сесії міської ради затверджено Програму розвитку рибного господарства в місті Баранівка на 2016 рік та виділено 10000 грн. на виконання завдань, визначених Програмою.

Голова районної організації УТМР розповів, що була збудована кладка через Видолоч з того краю водойми, що у напрямку с. Таборі. Матеріали на неї виділило Баранівське лісництво АПК, яке очолює Андрій Присяжнюк. УТМРівці закупили проволоку та сплели з неї сітку, яку прикріпили до кладки. Сітка не даватиме великій рибі випливати за межі водойми. Ці роботи тривали два тижні.

У планах – відкриття осінньої та зимової риболовлі. Кошти, які будуть зібрані, витратять навесні на зариблення.

Анатолій Олександрович та Віталій Анатолійович обговорили шляхи реалізації ще однієї гарної ідеї. У зв’язку із екологічною ситуацією, що склалася, жителі та гості міста не матимуть змоги влітку купатися на річці Случ. Тому планується спорудження дамби на місці впадання Видолочі у Случ, за допомогою якої підніметься рівень води на 1 метр до рівня заплави, що дасть можливість зробити місце для купання.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1190

Друк E-mail