Після зими дороги слід «підлікувати»

Опубліковано у Архів новин

Зима, що вже минула, залишила нам на згадку про себе жахливі дороги. Багато вулиць міста - це суцільні ями, а на деяких ділянках покриття зруйноване взагалі. У автомобілістів та й у пішоходів також постає наболіле питання: «Чи можливо їх відремонтувати?»

Баранівська міська рада спрямовуватиме свої зусилля на відновлення існуючої мережі доріг після зимової експлуатації, адже протяжність комунальних доріг міста становить 108 км.

Доводимо до відома жителів міста те, що у минулому році обсяг видатків на проведення поточного ремонту доріг, на придбання суміші, щебеню, відсіву, на послуги з довезення цих матеріалів та на грейдерування склав 528,2 тис. грн.

За рахунок загального фонду міського бюджету на проведення поточного ремонту вулиць Баранівки депутати міської ради передбачили асигнування на 2016 рік у сумі 196,1 тис.грн. Кошти, виділені на дані цілі, з часом можуть збільшитися за рахунок розподілу вільних залишків та перевиконання бюджету станом на 1 липня. На жаль, неодноразові звернення Баранівської міської ради залишилися без позитивної відповіді при розподілі вільних залишків районного бюджету.

Станом на 1 березня 2016 року на проведення поточного ремонту доріг місцевого значення було використано 10,3 тис. грн. Баранівською міською радою закуплено 120 т відсіву та 40 т щебеню (фракція 5х20). Найближчим часом працівниками відділу житлово-комунального господарства будуть проведені роботи по ліквідації ямковості на дорогах міста.

Ми робимо і надалі робитимемо все від нас залежне для того, щоб стан вулиць Баранівки значно покращився.

Друк