Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Перемога за нами!

4 травня в місті Житомирі  відбувся обласний  вокальний фестиваль-конкурс  української патріотичної пісні,який проводився з метою виявлення талановитих виконавців та підвищення виконавської майстерності серед юних артистів.

Це було справжнє свято музики!Треба сказати,що рівень підготовки всіх учасників був надзвичайно високий.

Оцінювало майстерність та пильно стежило за виступами професійне журі, до складу якого входили :народний артист України Юрій Градовський, директор Житомирського академічного  обласного театру ляльок  Сергій Мисечко, викладач Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка Ірина Беланікіна, заслужений діяч мистецтва Іван Красовський, на чолі з головою журі - директором наукової-технічної творчості Юрієм Коцюбою.

Традиційно,конкурсну програму відкривали наймолодші учасники в категорії  6-9 років, у багатьох з яких, це був перший виступ  перед професійним журі. Та попри своє хвилювання вони змогли здивувати та потішити…

Цю ж категорію гідно представили вихованці  міського Будинку дитячої творчості Баранівської ОТГ вокальний ансамбль «Первоцвіт»( керівник Наталія Налапко), який став лауреатом I-ступеню .

Серед юних зірочок вирував шквал неповторних емоцій та відчуттів, бо для них участь в обласному конкурсі це вперше… На високому рівні прозвучала українська пісня «Я маленький козак» у виконанні Миколи Первака , керівник Ірина Ільчук. За балами конкурсної програми Микола зайняв друге місце в середній віковій категорії (10-13 років).

Своїм надзвичайним тембром голосу, музичністю, високою культурою виконання вразив Вадим Іщук,посівши перше місце (за балами).

І нарешті абсолютними  переможцями в своїй віковій категорії стала вокальна студія «Чисті джерела», керівник Ірина Ільчук. Гучними оплесками та дипломами були нагороджені наші вихованці, які пройшли довгий шлях удосконалення професійних навичок вокального мистецтва… «Пісенний вернісаж» приніс масу позитивних емоцій, залишивши в серцях юних талантів незабутні враження. Наш творчий колектив пишається своїми надзвичайно талановитими вихованцями та бажає для них ще більше нових творчих здобутків.

Наталія Налапко, керівник гуртків МБДТ

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/_news2018/2512

Друк E-mail