Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Про чергове засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради

На черговому засіданні виконавчого комітету Баранівської міської ради заступник начальника управління фінансів Олександр Василевський повідомив про підсумки виконання бюджету за І квартал 2018 року. Фінансист, зокрема, зазначив, що маємо перевиконання 104,2%, але є й негатив: кошти освітньої субвенції надходять від держави в неповній мірі.

Заступник начальника відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Віктор Присяжнюк повідомив про роботу відділу, в якому працює. В. о. старости Полянківського старостинського округу Любов Ільчук, користуючись нагодою, підняла питання діяльності художньої самодіяльності в селищі та селах громади. На її думку робота в цьому напрямку має постійно розвиватися, а колективи повинні мати більше можливостей показати свої напрацювання. Міський голова Анатолій Душко, підсумовуючи обговорення, сказав, що буде проведено окрему нараду, на якій приймуться рішення щодо розвитку художньої самодіяльності в громаді.

Члени виконавчого комітету затвердили заходи з відзначення Дня пам’яті та примирення і Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня героя та Дня матері, прийняли рішення виділити 50тис. 700грн. матеріальної допомоги жителям громади, присвоїли поштові адреси нерухомому майну, надали дозвіл на будівництво, звільнили від плати за надання соціальних послуг жителя с. Лісове та ін.

На засіданні виконавчого комітету було надано дозвіл на встановлення тимчасових споруд біля гідроспоруди на р. Смолка. Тут планується поставити альтанки, лавочки, облаштувати місця для розведення вогню тощо. Це сприятиме гарній роботі кооперативу «Смолка 2017» та стане початком створення ще однієї туристичної зони в Баранівській громаді.

А розпочалось засідання з приємини. З нагоди 40-річчя присутні привітали члена виконкому Володимира Зарембу.

Лариса Пилипко, спеціаліст з інформаційної роботи міської ради

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/_news2018/2473


 

Друк E-mail